#DudaTerlajakLaris Twitter Tweets & Topics

Alif-Alif yang setia..😬
β€’
@aliff_syukri
#DudaTerlajakLaris @ SeTia PaDa Yang 1..BiaR Pun BeRibu Yang Datang PadaKu..Ewah-ewah

 0  1  0

Rsa macam nk guna medium Twitter untuk promo teaser2 novel. Agak2 menjadik x ye? Hmmmm πŸ€”

#aifabatrisya #kahwinganti #mehsandarpadaaku #dudaterlajaklaris

 1  0  0

Kalau vip saya iring masuk ke dewan, kalau awak, saya iring masuk ke hati saya πŸ˜› #dudaterlajaklaris #spenderkoyaksociety

 0  0  0

Aiiii dono kenapa ku mw layan #dudaterlajaklaris buat ntah ke berapa kalinya . Ternyiang terus senyuman s idria khan dengan lesung pipinya lagi adihhh

 0  0  0

Lu orang ada kawan, gua ada family.
#10yearsold #dudaterlajaklaris @ Glory Beach Resort, Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

 0  0  0

Kelia ka tak kelia? Ok tak acah yg dibuat buat tu? Kasi chance sama boboi ini hari ok 😝 #boboisayangmak #dudaterlajaklaris #spenderkoyaksociety

 0  0  0

Let's fly high with me. #dudaterlajaklaris #singlepapa #spenderkoyaksociety @ Kuala Selangor

 0  0  0

Ye abang kat sini tunggu awak semua 😚❀
#dudaterlajaklaris #singlepapa @ Movie Animation Park Studios

 0  0  0

βœ” Modul Kepimpinan Survival Bangsa
#brotherhood #dudaterlajaklaris @ Dusun Eco Resort

 0  0  0

Settle bro. 😎 #dudaterlajaklaris #6jahanam @ Faculty of Business Management, UiTM Puncak Alam

 1  0  0

Congrats art 😎 semoga bahagia till jannam 🌼🌼 #dudaterlajaklaris #jaaparonnXonn

 0  0  0

Handsome tak handsome? Nak tengok dualipak? Slide left πŸ˜ŽπŸ˜‚ #dudaterlajaklaris #singlepapa

 0  0  0

Never stop learning, because life never stops teaching. #dudaterlajaklaris

 0  1  0

my ex said.. muke aku nie buat suke buat anak orang jadi janda..really???
#adaakukisah
#stressmood
#susahakterimatakdir
#dudaterlajaklaris

 0  1  0

Date someone you want to annoy forever ❀ #dudaterlajaklaris…

 0  0  0

Still with the same cikareng after for many years 😎 #singlepapa #dudaterlajaklaris @ Seremban…

 0  0  0

Terjebak tengok #dudaterlajaklaris sampai sekarang ku ndk tidur dan tidak bole tidur

 0  0  0

Fuhhh babak dalam #DUDATERLAJAKLARIS yang sakit abam idris kena tampar... awk2 tolong sapu ubat…

 4  0  1

@dayana_kirana Gittew laa klau dh kata #dudaterlajaklaris dgn #dudapujaandara tu kann.. πŸ˜‚πŸ˜‚

 0  1  0

@dayana_kirana Thenn?? Hg nk ceta cintaa?? Xpayah tgk film laa.. tgk real life laa senang.. #dudaterlajaklaris xpun #dudapujaandara πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™ŠπŸ™Š

 0  1  0

Jika jodoh akuu dengan diaa. Dekatkanlah hati akuu dan hati diaa. Jika bukan. Damaikanlah hati akuu dengan ketentuanmu 😌 #DudaTerlajakLaris

 0  0  0

dlu edit drama #dudaterlajaklaris la ni layan edit #dudapujaandara ... why??? whyyyy?? whyyy dudaaaa! maka aku berhuhuhu je la

 1  1  3

Nama watak heroin adaptasi novel paling menarik? #tv3

#tundukkanplayboyitu
#dudaterlajaklaris
#seindahtakdircinta
#sayangkukaptenmukhriz

πŸ“©

 6  0  6

Kes #PingganTakRetakNasiTakDingin lah nih, gigih mencarik link drama2 @TheIdrisKhan hahahaha. #DudaTerlajakLaris #26ep
β€” next #udadandara

 0  0  0

Nama watak drama adaptasi novel paling mnarik? #TV3

#TundukkanPlayboyItu
#DudaTerlajakLaris
#SeindahTakdirCinta
#SayangkuKaptenMukriz

πŸ“©

 7  0  2

oke skrg ni citer dy abg aku kne soalan maut hahaha maut la sgt #dudaterlajaklaris

 0  0  0

Still takleh move on dengan this song. #dudaterlajaklaris rindu @TheIdrisKhan 😭

 0  0  0

Jalang jalang abg selfie ni. Handsome tak? πŸ˜‚ #dudaterlajaklaris…

 0  0  0

@lovezarazya , lagu terakhir ni mase pehah lepas kena cerai dgn zack kan πŸ˜… #AJL31 #Terakhir #dudaterlajaklaris

 0  0  1

#Terakhir
Teringat drama #dudaterlajaklaris ☺️ #AJL

 3  0  1

Dah mula dah bunga2 pakcik ni. Ini sudah bahaya πŸ˜‚ Karang terjadi mak dekat anak2 dia kang 😹😹😹 #DudaTerlajakLaris Oh babai. Lari dulu πŸƒπŸ»β€β™€οΈ

 0  1  0