#perhentianmurah Twitter Tweets & Topics

[EARLY BIRD PRICE COMING SOON].
.
.
Mesti tertunggu kan harga untuk next year. .
So korang jangan lupa tunggu 1 NOVEMBER ni. Min ada surprise untuk korang semua ♥️.
.
#perhentian #pulauperhentian #perhentianisland #perhentianislandmy #perhentianmurah #pulauperhentianmurah

 1  1  1

Alhamdulillah, jarang promote kat twitter.. luck brader ni ade bilik last minute🤘🏻🤘🏻
Sape nak gi pulau perhentian boleh roger sis. Lagi2 yang last minute dapat cuti. Sis boleh adjust bilik utk korg👍🏽
#pakejpulauperhentian #perhentianmurah

 0  0  0

Wonderful journey of island created with solely bunch of memories together✊🏻✨
.
.
.
.
Awesome photo taken from our traveller @ewaannn 📸
.
.

#perhentianisland #pulauperhentian #perhentianmurah #longbeach #coralbay

 0  0  0

Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in this world ❤️🏝🏔
.
.
Pleasurable photo from our guest __danialhaqim 📷
.
.

#perhentianisland #pulauperhentian #perhentianmurah #longbeach #coralbay

 0  0  0

Are u wanderlust right now? Take your vacation to Perhentian now, with cheapest package you can grab from us! 🙌🏼🏝
.
.

#perhentianisland #pulauperhentian #perhentianmurah #longbeach

 0  0  0

Take every chance u get in life, because some things only happen once 🏊🏼‍♀️🏄🏻‍♂️🚣🏻‍♀️
.
.
Nice photo from ilyrifhanazis 💙
.
.
#perhentianisland #pulauperhentian #perhentianmurah

 0  0  0

Ramai yang teringin nak ke Perhentian tapi tak tahu nak pilih pakej mana?
Jangan risau saya ada sediakan pakej murah untuk ke Perhentian 😊

Pm 0165161243 untuk book pakej2 ni
@KuantanTV
#perhentianmurah
#pakejbajet

 13  1  5

Ramai yang teringin nak ke Perhentian tapi tak tahu nak pilih pakej mana?
Jangan risau saya ada sediakan pakej murah untuk ke Perhentian 😊

Pm 0165161243 untuk book pakej2 ni
@KuantanTV
@iium_sciencess
#perhentianmurah
#pakejbajet

 14  1  12

Ramai yang teringin nak ke Perhentian tapi tak tahu nak pilih pakej mana?
Jangan risau saya ada sediakan pakej murah untuk ke Perhentian 😊

Pm 0165161243 untuk book pakej2 ni
@KuantanTV
#perhentianmurah
#pakejbajet

 24  0  23

CALLING
SHARILA BEACH RESORT
bilik standart , Suite & Deluxe

kekosongan 11 - 13 Mei 2018 ( Jumaat - Ahad )

Wasap : 0176282665



#sharilabeachresort #pulauperhentiankecil #perhentianmurah #perhentiankecil

 0  0  0

Ramai yang teringin nak ke Perhentian tapi tak tahu nak pilih pakej mana?
Jangan risau saya ada sediakan pakej murah untuk ke Perhentian 😊

Pm 0165161243 untuk book pakej2 ni
@KuantanTV
#perhentianmurah
#pekejbajet

 15  2  14

Thanks for choosing our package dear bros ! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
#perhentian #perhentianmurah #pakejmurahperhentian

Like fb...

 0  0  0